Velkommen til GIC

Atletik & motion


Privatlivspolitik :

GIC Atletik har behov for at registrere vores medlemmer og beder kun om informationer som er absolut nødvendige for at varetage administrationen af medlemsskabet.
 
GIC Atletik benytter sig af Klubmodul til medlemsadministration. Dette sikre at vi har et sikkert og lovligt setup. Klubmodul lever 100% op til Danmarks og EU´s persondataforordning og der bliver ikke gemt nogen personhenførbare data i Klubmodul.
 
GIC Atletik ansøger om kommunal tilskud ved Glostrup Kommune, og deler de medlemsdata med kommunen, som efterspørges i den forbindelse.

GIC Atletik deler ikke medlemsdata med andre parter end de ovenfor nævnte
.

GIC Atletik benytter Facebook. Klubben har en offentlig officiel side og et antal lukkede grupper. De lukkede grupper benyttes til kommunikation med medlemmerne, og den offentlige side haves for at være synlig og derigennem udbrede kendskabet til klubben. Det er vores politik, at vi altid opfører os ordentligt på Facebook.
 
Som medlem af GIC Atletik accepterer du klubbens vedtægter og, at foreningen må sende dig informationer og praktiske oplysninger i.f.t. sporten. Ligeledes accepteres, at klubben må bringe billeder af dig i sportslig sammenhæng. D.v.s. i forbindelse med Facebook opslag, på hjemmesiden og til artikler i lokalavisen. Dog er det muligt, ved indmeldelse i klubmodul, at frabede sig at billeder benyttes.
 
I GIC Atletik vil vi gøre vores yderste for at overholde denne Privatlivspolitik. I tilfælde af, at et medlem oplever, at klubben ikke lever op til ovenstående, så lad os det straks vide, så vi kan tage aktion herpå.


Har du spørgsmål til klubben?

Vores sponsorer

Glostrup Idræts Club - Atletik & Motion